Updates Nieuwbouw

Alles staat in de startblokken. We kunnen gaan beginnen! Volg het laatste nieuws op de speciale Nieuwbouw pagina.

Kennismaken

O.a. deze partijen zetten hun kennis, expertise en mensen in om dit project te laten slagen:

Groosman Architecten

www.groosman.com

Groosman Architecten is een Rotterdams bedrijf met een duidelijke visie en werkwijze. Daarover kan je van alles lezen op hun website.

“Toen ik nog helemaal aan het begin op zoek was naar een goede architect, was ik verliefd geworden op een gebouw van hun hand, Kerk aan het Lint in Vleuten. En hun lijfspreuk: made to meet. Ja, dat moest het hier ook worden! En met het karakter van de huidige functie. Ik ben onder de indruk van hun professionaliteit en ideeën. En hun manier om dit altijd hand in hand te laten gaan met de wensen van de klant.”

Smiemans Projecten

www.smiemansprojecten.com

Smiemans Projecten is een volwassen familiebedrijf gevestigd in Kwintsheul. Waar vroeger ‘standaard kassenprojecten’ werden gebouwd, heeft Smiemans zich doorontwikkeld tot, zoals ze het zelf op hun website omschrijven, de bouwer van innovatieve en inspirerende tuincentra en andere glasconstructies. Dit project valt duidelijk onder ‘andere glasconstructies’.

“Als je een partij nodig hebt, die weet waarom je zo graag gebruik wilt maken van de vele voordelen van een ‘kas’ (daglicht, ruime ventilatie, ruimtelijk & robuust, snelle bouw). En die dergelijke systemen door en door kent en ook tot z’n beschikking heeft. Maar die ook in staat is om met speciale eisenpakketten om te gaan, die nu eenmaal nodig zijn voor een gebouw bestemd voor zorg, dan moet je op zoek naar de spreekwoordelijke speld in een hooiberg. Het team van Smiemans Projecten is vol op dit project gedoken. En met het onophoudelijk zoeken naar oplossingen en het doorzettingsvermogen van niemand minder dan Jeroen Smiemans zelf, zal zo wederom een innovatief en inspirerende omgeving aan het lijstje van ‘spraakmakende gebouwen’ toegevoegd kunnen worden!”

Rebra/Ecensy

www.ecensy.eu

Rebra (Bram Regeltechniek) / Ecensy (Economic Energy Systems) is een inspirerend en vooruitstrevend bedrijf uit Amsterdam met een duidelijke passie op het gebied van slim werken met energie.

“Bram is mijn energie-genie! In de wirwar van de verschillende systemen, ontwikkelingen die over elkaar heen struikelen, maar eigenlijk allemaal nog net niet af zijn, is iemand als Bram een verademing. Hij kijkt naar de situatie in z’n geheel en komt dan met oplossing die voor mij sluitend is, echt maatwerk. Zijn vrouw Caroline, ook actief in het bedrijf, noemt hem de Willy Wortel van de lage landen. Een betere omschrijving is er niet. In alle onduidelijkheid en nieuwheid van alles wat met energie te maken heeft, durf ik 100% erop te vertrouwen dat we, linksom of rechtsom, tot het afgesproken resultaat zullen komen.”

JR Techniek

www.jrtechniek.nl

JR Techniek uit Harmelen is thuis op velerlei gebied wat betreft elektrotechniek en een heleboel aanverwante zaken. Op hun website vind je het hele scala.

“JR is al jaren vaste partner voor alle elektra, waterzijdige oplossingen, klimaat, etc. op de kwekerij, eigenlijk zelfs al langer dan dat ik hier ‘tuin’. Waar ze vroeger 90% van hun business in de tuinbouwtechniek hadden en 10% in woning gerelateerde zaken, ligt die verhouding nu zo’n beetje omgekeerd. Die combinatie is voor mij een gouden greep. Zij weten bij uitstek welke technieken beschikbaar en optimaal zijn en wat de valkuilen zijn in een ‘kasachtige constructie’, maar zij zijn ook bekend met andere eisen en invulling daarvan zoals in ‘normale gebouwen’. Het is heel fijn om met een bekende, lokale partij in zee te kunnen gaan. Ik weet dat ze snel in actie komen als dat nodig is, ingewikkeld eenvoudig maken, en een goede service verlenen.”

Project 2000

www.project2000.nl

Project 2000 is dé totaalaanbieder voor het conceptmatig inrichten en het verbouwen van bedrijfsgebouwen, winkels, horecagelegenheden, beursstands en particuliere projecten. Dat is wat op de website staat. En ze zitten lekker dichtbij, in Utrecht.

“Project 2000 is voor mij een nieuwe ervaring. Ik heb nog nooit met een interieurbouwer gewerkt. Ik ben in hun mega werkplaats geweest en heb het bedrijf tot nu toe ervaren als bijdetijds, super goed meedenkend en inspirerend. Zo’n plek waar je, zelfs als je zelf een creatieve geest hebt, iedere keer verrast wordt door nieuwe snufjes. Maar dan ook dat het praktisch toegepast kan worden. Zij zitten in de laatste fase van het project, de binnenbouw en afwerking. Ik ben super benieuwd!”

De Jager Bouwadvies

www.dejagerbouwadvies.nl

De Jager Bouwadvies is de welbekende en veelzijdige kenner in bouwen, verbouwen en bouwbegeleiding in Maarssen en ver daarbuiten. Wat daar allemaal precies onder valt, staat op de website.

“Zonder goede begeleiding wordt het project een riskante onderneming. Zelf heb ik gewoon te weinig ervaring. Het valt of staat bij goed projectmanagement. Ik ben superblij dat Erwin me hierbij helpt! Met vele positieve referenties uit de directe omgeving was het een eenvoudige keuze om te maken. Gelukkig paste het nog in de al geplande bezigheden. Wat ook super fijn is, dat Erwin een groot, goed netwerk heeft. Dat maakt echt het verschil.”

Onderaannemers

Natuurlijk zijn er nog vele onderaannemers, die allemaal net zo belangrijk zijn. Wie weet volgen zij nog in latere berichten.

Kwekerij Da Capo

www.dacaposucculents.nl

Kwekerij Da Capo is de opdrachtgever. Actief sinds eind 2007, als succulentenkwekerij (bijzondere vetplanten). Sinds 2015 is de wens ontstaan praktisch meer op het gebied van de gezondheid van de mens te doen.

“Het is een lang traject geweest. De holistische kijk op gezondheid wordt meer en meer omarmd. Dat is precies waar het gezondheidscentrum voor staat. De realisatie van de bouw is het startschot voor een nieuwe periode, zowel persoonlijk als voor de mogelijkheden voor welzijn en gezondheidszorg in Stichtse Vecht. Ik hoop u spoedig te mogen ontvangen in het nieuwe pand. Wij (zie het lijstje hierboven) gaan er onze stinkende best voor doen! Tot gauw!” Diana van Os