Top workshops, goede informatie, groot aanbod en prachtige stand

is de omschrijving voor onze deelname aan de “Lekker in je vel beurs Stichtse Vecht 23 maart j.l.

door Diana van Os – initiatiefnemer NGC Maarssen

Zaterdag 23 maart is de eerste ‘Lekker in je vel beurs’ gehouden in Stichtse Vecht. Deze beurs is deze keer georganiseerd door MOmenz en is speciaal gericht op de diverse organisaties en instanties van belang in het Sociaal Domein. Zoals wij ook werken binnen NGC, is de Positieve Gezondheid benadering immers een veel bredere dan sec fysieke gezondheid.

Op twee gezondheidspleinen hebben de diverse stands gestaan. NGC stond op Gezondheidsplein 2, samen met o.a. GCM Maarssenbroek, Seniorenraad SV, Vechtseplussers en Centrum voor Levensvragen. Naast een prachtige stand, waarin we alle zintuigen van de bezoekers hebben geprikkeld, zoals deze ook geprikkeld worden in het echte NGC, heeft NGC ook drie van de vier workshops in de grote zaal verzorgd. De taal van je lichaam (Bianca Treur – Fysiotime), Gezonde boodschappen (MuriĆ«l van Wijk – SuperVoedzaam) en Essentrics Aging Backwards (Claudia van Berkel – Studio Essential Moves).

Met een oase van groene planten, zenmuziek, heerlijke eigen gemaakte kruidentheemixen, gezonde kruidencake en energieballetjes en vooral veel goede informatie en input voor de bezoekers en medestandhouders kijken we terug op een nuttige dag, waar we een goede bijdrage aan hebben kunnen leveren. Persoonlijk was ik zeer trots op onze mooie, en zeer gewaardeerde bijdragen in de workshops en de hoeveelheid kwaliteitsmensen die we kunnen ‘leveren’ over de verschillende disciplines! Vakmensen die hun vak verstaan, en meer dan dat, ook durven innoveren en pionieren. En uiteraard onze mensen die bij organisatie en opbouw betrokken waren, hoe geweldig soepel alles verlopen is.

Volgens de statistieken van de organisatie waren er 60 standhouders en 100 bezoekers op deze middag afgekomen. Wij hebben goede contacten opgedaan en interessante linkjes gelegd voor eventueel in de toekomst.