Terugblik op OPEN MIDDAG 21 januari – Vooruitblik OPEN AVOND 13 februari

Zaterdagmiddag was een aangename middag, gevuld met blije, kalme, tevreden gezichten. Een paar plaatjes….AVG proof.

Programma OPEN AVOND maandag 13 februari

18.30 – 21.30 uur

We zetten de deuren nog een keertje open. Omdat we het belangrijk vinden zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te geven ons te leren kennen. Het nieuwe centrum, de plek, de zorgverleners die hier praktijk houden en de gezondheid gerelateerde kleine ondernemers die hier hun activiteiten onder brengen.

We hebben deze avond wederom een programma met een ruime keuze. Een ideale manier om laagdrempelig het centrum eens te bezoeken als je dat nog niet gedaan hebt, en om kennis te maken met enkele leden van het team. Een enkele workshop zou nog toegevoegd kunnen worden, dus hou vooral de workshopinformatiepagina en de workshopagenda in de gaten .

Workshopvorm

Zorg laten ervaren middels een workshop of kennismakingssessie is natuurlijk altijd lastig. Het is een hele kunst om de juiste balans te vinden tussen een goed beeld schetsen, en je tegelijkertijd niet laten verleiden tot teveel persoonlijke diepgang, die iedere zorgverlener van nature opzoekt. Zeker in ons type zorgverlening.

Wat we nastreven is het creëren van een gemakkelijke manier voor u, voor jou, om eens in contact te komen met de zorgverlener in de omgeving. Hem of haar te leren kennen. En je eigen, eerste prangende vragen over een bepaald onderwerp, waar je mee zit, of waar je interesse in hebt, te kunnen stellen.

Daarnaast is er een aantal workshops dat specifiek geënt is op werken aan gezondheid, in de brede zin van het woord. Denk aan o.a. werken aan en via creativiteit, persoonlijke ontwikkeling, beleving, zingeving, letterlijk beweging of ontmoeten op basis van interesse matches,…. Kortom alles wat gezondheid in de breedste zin van het woord omvat en wat je terug kunt vinden in het wellicht bekende Positieve Gezondheid Model. Dit model houden wij met alles in de gaten. Hoe? Kom eens binnen!