Start 2023 beter – Nieuwsbrief

De nieuwe Nieuwsbrief is weer verstuurd!

We staan aan de start van een nieuw jaar. Uiteraard komen dan onderwerpen als (goede) voornemens en plannen voor 2023 aan de orde. Wij vinden het belangrijk dat plannen geen plannen blijven. Of slechter nog, uitmonden in teleurstellingen, na … zoveel… weken of maanden.

Daarom gaan we werken met een nieuw, open traject.

Nieuw, open traject: een traject in ontwikkeling

Als centrum zijn wij natuurlijk ook nog maar net van start gegaan. Dus dat geeft het nog een extra dimensie en maakt het echt een ontwikkeltraject dat we samen, inclusief de deelnemers, gaan maken.

We hebben daarentegen wel afgelopen jaar (en de jaren daarvoor voor de realisatie van de bouw) al een groot traject gelopen met elkaar om onze afzonderlijke dromen samen waar te gaan maken in dit centrum.

De eerste stappen zijn, met de echte opening van de locatie onlangs in november, gezet en we gaan als team in volledige eigenheid en eigenzinnigheid dit jaar verder ontwikkelen en groeien. De dynamiek in het team is fantastisch, de deskundigheid hoog en voor deze korte termijn van daadwerkelijke samenwerking zijn al meerdere veelbelovende linken ontstaan!

Nieuw, open traject – ‘Blijf in je flow – 2023’

En dan nu de plannen voor het nieuwe traject ‘Blijf in je flow – 2023’.

We gaan werken met een thema per kwartaal. En we gaan je op een speelse, maar consequente manier meenemen om tot echte veranderingen te komen. Want veranderen, weten we allemaal, is belangrijk, maar o zo lastig.

Om gelijk goed te beginnen, pakken we het daarom op VOOR dat je met een bedacht plan komt. In januari richten we ons volledig op het maken van een steengoed plan, waar jij echt een intrinsieke motivatie voor hebt.

We weten, uit onze eigen recente aanloopfase, hoe belangrijk het is om je eigen motivatie en drive helder te hebben en te houden. Om door te kunnen zetten als het even tegen zit, lastige keuzes te kunnen maken als die genomen moeten worden, hobbels te nemen die je ongetwijfeld tegen gaat komen. En zo, ondanks ‘troubles’, met plezier er aan kunt blijven werken. Dat het je energie blijft geven.

Een goed begin is het halve werk

 

Een goed begin is het halve werk. En we beginnen zondag 8 januari met een zeer verfijnd programma. Het is ‘even’ een middag te tijd nemen, om helemaal vanuit je absolute zelf, tot doelen te komen die voor jou er echt toe doen. Waar jij dit jaar aan wil werken.

Ja, dat is aanstaande zondag al, maar tijd hebben we tegenwoordig allemaal niet meer. Zeker niet na een vakantieperiode, gek genoeg. Dus dan gaat het voordeel spelen, dat je dan toch tijd ervoor moet inruimen. En laat het dan zijn voor iets, waar je dit hele jaar plezier aan zult beleven!

Alle info is allemaal door te linken vanuit de nieuwsbrief. Of zoek het rechtstreeks op.

Blijf in je flow 2023               |         Ontdek je focus voor 2023  (zondag 8 januari)                 |    Maak je plan concreet (zaterdag 21 januari)

Tot snel!

Op de hoogte blijven

Wil jij ook automatisch onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.