Opening Natuur en Gezondheidcentrum Maarssen 5 november 2022

Integrale leefstijlgeneeskunde wordt steeds bekender en terecht. In Maarssen komen artsen, therapeuten en coaches samen op 1 plek om jou te ondersteunen en je lekker in je vel te laten voelen. Het openingsprogramma vind je hier.

Na de officiële opening om 12.00 uur door Irmgard Michielsen en Diana van Os zal vanaf ± 12.15 uur Rineke Dijkinga (auteur van diverse leefstijl-kookboeken en uitgever van het magazine Mooi eten) je meenemen in de verschillende pijlers van vitaliteit en gezondheid met behulp van voeding en leefstijl. Ook zal zij daarna in een workshop in de keuken laten zien hoe je dat praktisch toepast: betaalbaar, lekker, gezond, duurzaam en vitaal eten. Daarnaast geeft huisarts en ACT therapeut Lidewij Wind een kijkje in de beleving van de huisarts, patiënt en de brug tussen reguliere en complementaire zorg. 

Er zijn nog meerdere boeiende sprekers, w.o. Ans Hobbelink, voorzitter van de AVVN, over tuinieren en stressreductie:hoe natuur je kan helpen in herstel van ziekte. Natuurlijk kun je ook zelf ervaren wat de verschillende disciplines te bieden hebben. Wat heb jij nodig? 

Een greep uit het gratis aanbod van de dag. Wil jij een yoga nidra proberen, de weldaad voelen van rood licht therapie, praktische tools krijgen om makkelijker gezonder keuzes te maken in de supermarkt, voelen wat je kan doen met ademhaling, systemisch werk meemaken, wat de Emotional Freedom Techniques voor je kan betekenen of beweging en een massage, leer de psychologie van kleuren kennen en hoe je kruiden kunt gebruiken voor vitaliteit. Wil jij zeker zijn van een plekje tijdens de workshop(s) van je keuze, schrijf je dan in via de website.

Er zijn zoveel manieren, er is er altijd wel eentje (of meer) die bij jou past! Meld je dus aan voor de workshops, loop binnen voor speed-dates en belevenissen met de verschillende artsen, therapeuten en coaches. Kom proeven, beleven, voelen en nieuwe energie opdoen.

Zaterdag 5 november, inloop vanaf 11.30 uur, openingsprogramma van 12.00-17.00 uur op de Tuinbouwweg 19B in Maarssen. Kijk op de website voor het precieze programma en volg NGC Maarssen via Facebook en Instagram voor alle updates.