Marjolein van Lun – Psycholoog

Lundico

Sensitief, empathisch, betrouwbaar, creatief, nieuwsgierig, geduldig, analytisch, eigengereid, relativerend, spiritueel, liefdevol aangevuld met een gezonde dosis humor

Vanaf mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in mensen. Ik vind het fascinerend om te zien hoe verschillend mensen zijn en hoe ze zich gedragen. Wat houdt iemand bezig? Waarom doet iemand wat hij doet? Eenvoudige vragen waarbij de antwoorden doorgaans niet zo eenvoudig zijn. Op jonge leeftijd was mij duidelijk dat ik mensen wilde begeleiden in een eigen praktijk. Hoewel dit voor mij helder was, zou deze wens pas later in vervulling gaan. Ik leerde mijn hart te volgen, te vertrouwen op mijn gevoel, geduld te hebben en te ervaren dat er voor alles een tijd is.

Meer weten? Lundico

Mail: lundico@ngcmaarssen.nl of tel: 06- 438 288 54

In mijn praktijk ontmoet ik mensen met uiteenlopende hulpvragen. Deze vragen hebben betrekking op: Zingeving, relatie- en familierelaties, rouw en verlies, traumaverwerking (EDMR), verslaving, depressiviteit, negatief zelfbeeld/onzekerheid, fysieke klachten, spiritualiteit, stress gerelateerde klachten waaronder burn-out en paniekaanvallen en vragen over angsten.

In mijn begeleiding volg ik mijn intuïtie, ondersteunt door mijn brede achtergrond van opleidingen, kennis en ervaring. Ieder mens is anders en ieder mens heeft iets anders nodig. Ik nodig mensen uit om naar hun gevoel te luisteren en overtuigingen en patronen te ontrafelen waardoor ze ontdekken wat ze vaak al wisten. 

Mijn werk is mijn passie. Ik voel me bevoorrecht om mensen te begeleiden en te zien hoe ze door opnieuw verkregen inzichten, kennis en handvatten het vertrouwen hebben om autonome keuzes te maken die bijdragen aan meer levensvreugde.