Mirelle Hoogervorst Yoga en fysiotherapie

Mirelle Hoogervorst – Fysiotherapeut en Yogadocent

Veel, heel veel, klachten ontstaan door verlies van het contact met jezelf. Door verlies van het contact met je lichaam. Spanning hoopt zich op, je gaat keer op keer over je grens. Door het contact met je lichaam te herstellen ga je weer op een gezonde en natuurlijke manier ademen, kom je op een gezonde en natuurlijke manier in beweging. Zo geef je ruimte aan het herstellend vermogen van je lichaam.

Aanhoudende klachten

Ik ben gespecialiseerd in klachten die maar niet over lijken te gaan. Bijvoorbeeld rugpijn die steeds weer terug komt net op het moment dat jij die pijn niet kan gebruiken. Met pijnstillers en massage modder je een beetje door tot het verdwijnt. Of je hebt pijn in je nek of schouders, of een vervelend stijf gevoel. Je ademt hoog, hyperventileert of hebt het gevoel dat je buiten adem bent. Daardoor heb je allerlei klachten zoals duizeligheid of hoofdpijn. Je hebt last van vermoeidheid waar je maar niet van af komt. Door long-COVID, CVS of zonder dat er een verklaring voor gevonden is. Je hebt van alles geprobeerd, soms helpt iets tijdelijk, maar je komt maar niet echt van je klachten af.

Samen op zoek naar een blijvende oplossing

Hoe zou het zijn als je al die klachten niet meer hebt? Je pijnvrij en soepel beweegt, vol energie om alles te doen wat voor jou belangrijk is? Ik zoek met jou naar een blijvende oplossing. Als dat nodig is dan ondersteun ik je met bijvoorbeeld medical taping, mobilisaties of triggerpoint massage. Samen zorgen we ervoor dat je soepeler en sterker wordt en dat je de grenzen van lichaam respecteert. Dat het vertrouwen in je lichaam en je adem weer herstelt, en je je lichaam weer echt kan voelen en doorvoelen. Dat je je weer een ontspannen geheel voelt.

Kennismakingsgesprek

Zullen we samen aan een blijvende oplossing werken? In het Natuur en Gezondheidcentrum heb ik een praktijk voor yoga & fysiotherapie. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek waarin we het hebben over jouw vraag en wat ik daarin kan betekenen.

Contact

Bel me op 06-134 401 57, mail naar mirelle@ngcmaarssen.nl, of neem een kijkje op mijn website:  www.thuisinjelichaam.nl

Yogalessen

Ook geef ik wekelijks meerdere yogalessen in het Natuur en Gezondheidcentrum. Door yoga te doen oefen je in je eigen tempo en voor jezelf dat ontspannen geheel voelen. Zo’n wekelijkse yogales is op zich zelf geen therapie, maar kan wel heel therapeutisch werken. Nieuwsgierig? Hier lees je meer, en kan je een gratis proefles reserveren: Yoga-in-Maarssen