Jeannine Paulich- Dru & yin yang yoga

Happy birds yoga

Jeannine Paulich volgde de dru yoga docenten opleiding in Arnhem en is daarnaast opgeleid in yin/yang yoga. Ze begon in 2015 met yoga. Ze zat toen niet goed in haar vel en wilde weer in balans komen.

Rustig bewegen met aandacht voor de ademhaling bleek de ideale manier om haar hoofd een beetje de ruimte te geven die het nodig had. Als er gedachtes kwamen, identificeerde zij zich daar niet meer mee omdat ze nu iets anders had om haar aandacht op te richten.

Wat dru yoga zo bijzonder maakt, is dat er echt aandacht wordt besteed aan loslaten vanuit het lichaam.

Er wordt gezegd dat we ongemerkt dingen kunnen vasthouden in het lichaam en dit kan op den duur ook ziektes met zich meebrengen. Door de vloeiende en makkelijk te volgen bewegingen is deze yogastijl voor iedereen geschikt die bewuster zijn lichaam wil gaan ervaren en meer innerlijke rust wil ervaren. 

“Dru yoga heeft me geholpen om in balans te komen en minder streng voor mezelf te zijn. Als ik weer kritisch over mezelf was, dacht ik er gewoon achteraan: Oh ja, dit is weer zo’n ‘denk-ding’ van me. Het is niet wie-ik-ben. Ik ben meer dan dit lichaam. De positieve affirmaties en visualisaties hebben er aan bijgedragen dat ik mezelf kan observeren op een prettige manier, zonder oordeel.”

Contact:

Telefoon: 06 122 99 643 (app voor opgeven lessen)

E-mail: jeannine@ngcmaarssen.nl