Inge Bosma- Kruijer – Ademhalingstherapeut en vitaliteitscoach

Intens Gezond

Ik begeleid je bij het verminderen/wegnemen van klachten als gevolg van chronische hyperventilatie zoals astma, benauwdheid, snurken, slaapapneu, chronische vermoeidheid, stress, angst en paniek, hooikoorts, duizeligheid, hoofdpijn en andere onverklaarde lichamelijke klachten.

Door allerlei factoren in ons dagelijks leven zoals stress, trauma (groot of klein), chronische pijn, verkeerde voeding, te weinig bewegen, alcohol etc. raakt ons ademhalingscentrum ontregeld. We ademen zonder dat we het door hebben teveel, onregelmatig en te diep. Dit noemen we ook wel chronische hyperventilatie. Wil je weten of je chronisch hyperventileert, doe dan de test op mijn website.

Je ademhaling is niet zonder reden verstoord geraakt. Naast het aanleren van een rustige ademhaling door middel van de Buteyko ademmethode, gaan we daarom aan de slag met het wegnemen van de kernoorzaak van je klachten door middel van leefstijladviezen, cognitieve gedragstherapie, systemisch werk, familieopstellingen, mindfullness, visualisaties, yoga en wandel- en natuurcoaching.

Wanneer je de kernoorzaak niet wegneemt, zullen de klachten opnieuw terugkomen of zich op een andere plek in je lichaam manifesteren. Ik begeleid je daarom naar de kern van jouw klacht. Dat doe ik liefdevol, met compassie, zonder oordeel en intuïtief, jij hebt de regie. 

Meer weten? Intens Gezond

Mail: intensgezond@ngcmaarssen.nl of tel: 06-11834934