Géraldine Auguste – Holistisch Therapeut/Access Bars® Practitioner/Life- en Spiritual Coach/Systemisch Gezinstherapeut

DE ZENTUIN

We leven in een maatschappij waarin we vooral op de omgeving gericht zijn en weinig tijd nemen voor reflectie en bezinning. We weten niet beter dan dat een rationele aanpak normaal is. We worden geacht om te voldoen aan normen en te presteren. Voor gevoel is weinig begrip en aandacht. Dit alles maakt dat we individueel en collectief uit balans zijn.

Daarom is mijn missie geworden om zo veel mogelijk mensen te helpen om hun oude ballast los te laten, zelfheling te bevorderen en (lichaams)bewustzijn te vergroten. Verandering begint bij bewustwording. Ik doe nu elke dag wat ik het allerliefste doe, namelijk mensen (die geen houvast meer hebben) helpen op het gebied van welzijn, bewustwording en persoonlijke groei. 

Ik ben gediplomeerd Holistisch Therapeut en Access Bars® Practitioner. Daarnaast ben ik Life- en Spiritual Life  Coach, Stress-en burn-out Coach, Rouw- en verlies Coach, Helend Kindcoach, Systemisch Gezinstherapeut, Reiki Master en Medium.  

Op holistische wijze begeleid ik vrouwen die vastlopen in hun dagelijkse leven, zodat zij de wereld beter aankunnen vanuit verbinding en compassie. Ik help ze beter in balans te blijven vanuit ontspanning en rust en ik leer ze naar hun gevoel te luisteren, keuzes te maken, doelen te stellen en te realiseren.

De Zentuin is gespecialiseerd in Welzijn, Energetische behandelingen en Transformatie Coaching. Anders omgaan met emoties, onrust, stress en verlies. Van Klacht naar Veerkracht!

Ik bied verschillende methodes en technieken aan, die ik graag combineer voor een effectief resultaat en een betere balans tussen werk en privé, waarin ruimte en aandacht is voor alle emoties. Mijn passie is mensen te begeleiden via persoonlijke gesprekken, in hun proces van innerlijke transformatie. Ik leef en werk vanuit een holistische visie.

Werkwijze: intuïtief, doortastend, motiverend, empatisch, verhelderend en ervaringsdeskundig.

Meer weten? De ZENTUIN

Mail: dezentuin@ngcmaarssen.nl of tel: 06- 307 506 68