Esther ten Velde (met Jimmy)- psycholoog, relatie- en systemisch therapeut

Ik ben Esther, psycholoog, relatie- en systemisch therapeut en “running therapeut”. Na alles wat ik in mijn werkende leven heb gedaan en heb mogen ervaren, weet ik nu dat ik mensen echt wil begrijpen. Ik wil uitgebreid de tijd nemen om te voelen waar je telkens maar weer tegenaan loopt en waar je je zo ontzettend alleen en eenzaam in kunt voelen. Uitreiken is dan bijna niet meer mogelijk door de schuld en schaamte die zich kan voordoen.

Ik wil samen met jou op zoek gaan naar de klachten, de steeds terugkerende patronen en de onderliggende hechtingspijnen, om daarin te mogen voelen wat voor jou nodig is. Je laten ervaren dat je er niet meer alleen voorstaat en je laten zien dat je binnen je eigen mogelijkheden echt verandering kan aanbrengen.
Ik zelf weet hoe belangrijk het is om gevoelens en emoties te durven doorvoelen. Ik ben er van overtuigd geraakt dat trauma’s kunnen helen door het aangaan van veilige relaties.

Momenteel ben ik de opleiding Therapiehond aan het doen om Jimmy uiteindelijk in te kunnen zetten als therapiehond. Ik hoop dat hij mij gaat helpen bij mensen die onder andere trauma’s hebben opgelopen en/ of met andere therapie-ondersteunende activiteiten (AAT- wat is animal assisted therapy | Stichting AAT (stichting-aat.nl).

Meer weten over Pink & Petrol Relatie- en psychologenpraktijk?

Voor meer informatie of een afspraak mail naar

esthertenvelde@ngcmaarssen.nl of bel 06-118 042 63

www.pink-en-petrol.nl