Beata de Leeuw-Wysocka – hypnotherapeut en masseur

BeMaginary / BeYogafull

* Hypnose, contact met je onderbewuste

* Spiritueel, contact met je ziel

* Ontspannings- en Ayurvedische Massages contact met je body, mind & soul.

Ik ben een therapeut en soulworker die verbonden is zowel met het aardse alsook met het spirituele leven. Mijn missie is om andere mensen te helpen helen. En dat kan op verschillende manieren:  soms door een goed gesprek, soms door aanraking of door hypnotherapie of door zielswerk.

Zuiverheid en helderheid staan bij mij voorop. Ondanks dat ik veel heb meegemaakt in mijn leven, ben ik van nature positief ingesteld. Ik ben recht door zee, enthousiast, bevlogen, zeer geïnteresseerd in de medemens, sterk empathisch maar ook direct, concreet en to the point. Ik doorzie snel (belemmerende) patronen en weet korte metten te maken met onbehulpzame overtuigingen. In mijn werk combineer ik verschillende technieken, naar gelang wat het beste past bij de hulpvraag van de cliënt.

Hulpvragen waar ik bij kan helpen

In mijn praktijk kun je terecht voor diverse hulpvragen met betrekking tot heling op onderbewust- en zielsniveau.

Vraagstukken als:

Wat is mijn doel in dit leven? Hoe kan ik zingeving in mijn leven vorm geven?

Wie ben ik echt? Wat is de reden dat ik in dit gezin, in dit leven ben geboren? Wat is de connectie met andere mensen, wat zijn de te leren lessen?

Maar ook hulpvragen die betrekking hebben op: trauma, overgewicht, pijn, jeuk, verslaving, zelfbeeld issues, angst, burn-out en stress.

Massages

En soms is gewoon een heerlijke massage al meer dan genoeg. Ik bied ontspanningsmassages voor vrouwen aan op een warmwaterkussen. Meestal masseer ik zwangeren erop maar het is absoluut ook een aanrader als je niet zwanger bent :-). Daarnaast geef ik ook Ayurvedische massages en masseer ik met ayurvedische oliën – deze werken ook therapeutisch door.

Contact

Meer weten? BeMaginary

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken dan kan je me bereiken via mail beata@ngcmaarssen.nl of telefonisch op 06 – 440 601 86