Antar Khirad – yogaleraar en ayurvedisch massagetherapeut

In mijn yogalessen krijg je inzicht en bewustwording wat (bij jou) de veel voorkomende gezondheidsproblemen van onze samenleving in stand houdt. Door middel van lichaamsbeweging en ademhalingstechnieken (pranayama) ontdek je de kern van jouw emoties zoals woede en depressie of klachten als vermoeidheid, slapeloosheid en overgewicht.

Ik ben geboren in India en woon sinds 2000 in Nederland. Sindsdien deel ik internationaal mijn levenservaring met ayurveda, yoga en meditatie. Ik geniet ervan om voluit te werken vanuit sensitiviteit en creativiteit.

Mijn belangrijkste yoga opleiding heb ik gevolgd bij de Shivananda Ashram in Rishikesh en de Shivananda Ashram in Kerala. Al vanaf jonge leeftijd geef ik yoga en meditatie in India. Op dit moment heb ik een eigen meditatiecentrum nabij Rishikesh, India.

Ik ben afwisselend in het NGC voor Hatha Yoga, Yoga Nidra, mindfulness, meditatie, ‘conscious breathing’ (pranayama) en ‘conscious movement’, zowel in groepen als voor individuele sessies als dat de voorkeur heeft.

Ik geniet ervan om met musici uit mijn kennissenkring bijzondere meditatieve concerten te organiseren om via de kracht van muziek, de klank, de dans, te komen tot je diepste zijn.

Tevens geef ik ayurvedische massagetherapie en biedt ayurvedische consulten via directe online verbinding met doctoren en therapeuten in India.