Anouk Delsing – Personal coach

âmeconsulting

âmeconsulting biedt coaching aan mensen die thema’s in hun leven willen aanpakken zonder een intensief therapieproces. Denk aan vragen als, wat wil ik nu echt en hoe kom ik daar? Hoe komt het dat ik het moeilijk vind om knopen door te hakken? Hoe kan ik meer impact maken? 

Je kunt bij mij terecht met al je levensvragen, de coaching is laagdrempelig. Je bepaalt zelf de frequentie van de gesprekken en de duur van de coaching. 

Personal coaching draagt bij aan: 

  • Bewust worden van informatie in je onderbewustzijn
  • Verbinden met wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt 
  • Doorbreken van herhalende belemmerende patronen in je leven
  • Keuzevrijheid

Soms gaat het ergens in je lijf schuren of ontstaat er onrust. Soms is een burn-out of andere crisis aanleiding om letterlijk stil gezet te worden en daardoor je eigen thema’s te onderzoeken. Of je nu 20, 40 of 60 bent. In iedere fase van je leven, krijg je te maken met vraagstukken die maken dat je gaat nadenken over wat er nu echt belangrijk voor je is. 

Vaak komt dit gevoel van onvrede ergens vandaan.  De vragen gaan over oud gedrag, oude patronen die niet meer adequaat zijn, soms ben je je hier bewust van, soms ook niet. 

Ik begeleid je om inzicht te krijgen in deze patronen. In een aantal gesprekken dringen we door tot de werkelijke oorzaak. Dit creëert ruimte en stelt je in staat meer of weer in je kracht te komen. Dat is de kern van wat ik doe, wat voor jou diffuus is maak ik in gesprekken met je zichtbaar en praktisch zodat jij een nieuwe manier van handelen krijgt of een effectief antwoord kunt geven op de uitdagingen die je tegenkomt. 

Ik ben afgestudeerd als organisatiesocioloog en veranderkundige. Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben in advies en leidinggevende functies ben ik in 2014 gestart met het volgen van gecertificeerde opleidingen in systemisch werk en coaching.  Ik ben rustig en aandachtig en oprecht nieuwsgierig naar jou. 

Meer weten?

Mail: ameconsulting@ngcmaarssen.nl of tel. 06-12261494