Annelies Schrijver

Personal coach

Ik begeleid professionals om met vertrouwen, kracht en energie in hun werk en leven te staan.

Het kan zijn dat je een gerichte vraag hebt of dat het een gevoel is dat je nog niet kan duiden. In beide gevallen ben je welkom. In een intake onderzoeken we samen wat er speelt onder de ervaren problemen. Vaak kijken we naar je geschiedenis, omdat we in het hier en nu herhalen wat we in onze geschiedenis hebben geleerd. Samen stellen we vast waarover het traject moet gaan, wat hetgeen is, waarin jij stappen wil zetten. Soms is het nodig om dieper op de persoonlijke problematiek in te gaan. Dan kijken we naar wat de problemen zijn en welke betekenisvolle signalen het zijn van dieper liggende processen en dynamieken. Het traject is een dialoog tussen jou en mij, waarbij we samen tot de juiste vorm komen. Het uitgangspunt is een duurzaam veranderingsproces.

Ik werk ervaringsgericht, zodat denken, voelen, lichaam, gedrag, inzicht en context met elkaar in verbinding zijn.

Afgestemd op jouw vraag en leerstijl werk ik met de volgende methodieken, waarin ik opgeleid ben. Transactionele Analyse (cognitief analytisch), NLP, biografisch en systemisch werken, intuïtief en creatief (meditaties en visualisaties), lichaamsgericht, interactieve resonantie (IZR) psychotraumatologie, verdiepende vragenlijsten.

Daarnaast ben ik veel in de natuur met mijn coachees. Het is wetenschappelijk bewezen dat wandelen je gezondheid, lichaam en geest transformeren.

Meer weten? Annelies Schrijver

e-mail: annelies@ngcmaarssen.nl of tel: 06- 229 396 79