Geïnspireerd en duurzaam koken

Kookworkshop: Zoek je inspiratie voor een duurzaam en lekkere maaltijd?

Geef je maaltijden een speciale glow ­čśŐ

met Corinne Groenendijk van Praktijk voor geïnspireerd verduurzamen

We maken een voorgerechtje van leftovers van de groenteboer.

We delen waar je tegenaan loopt en wat jouw duurzame tip is, ondersteund door een paar principes van duurzaam koken en hoe je het kunt doen.

We sluiten de workshop af met het maken van een vegan cocktail m├ęt kikkererwtensap ipv eiwit- beloofd: is erg lekker! Daarbij eten we het voorgerechtje. En we horen een mooi inspirerend verhaal over Franciscus die eenvoudig en vrolijk leefde.

Doe je mee? Meld je dan snel aan.

Wanneer?

zaterdag 21 januari – 15.00 uur

Schrijf je nu in!

Workshopleider

Corinne Groenendijk heeft een praktijk voor geïnspireerd verduurzamen en geestelijke begeleiding. Ze schreef het cursusboek VerduurSamen met Franciscus; naar een groene en geïnspireerde leefstijl, Berne Media 2022. www.corinnegroenendijk.nl

NIEUW Je kunt vanaf 8 Februari de cursus volgen in het Natuur en Gezondheidscentrum in Maarssen!. De cursus bestaat uit 6 avonden bezinning/meditatie en praktisch doen. De eerste avond op 8 februari is ook los te volgen (kosten ÔéČ 25).

– Heb je behoefte om samen met anderen te sparren en te delen hoe je groen en ge├»nspireerd kunt leven? 

– Wil je in dit nieuwe jaar werken aan een eigen duurzame leefstijl?

– Wil je je laten aansteken door de verwondering en vreugde over het leven en leren leven uit verwondering net als Franciscus?

– Spreekt het je aan om in dit inspirerende Natuur & Gezondheidscentrum op een verdiepende en ervaringsgerichte wijze met anderen op te trekken?

– Wil je ervaren wat jou in verbinding brengt met de diepe vreugde waar Franciscus over zingt in zijn zonnelied?

Dan biedt deze cursus een invulling waardoor je verder komt. Ervaring met de werkvormen zoals meditatie, is niet nodig, wel een open en nieuwsgierige houding naar bezinning en verdieping van jezelf.

Data:  8 februari*, 22 februari, 15 maart, 5 april, 19 april en 24 mei (woensdag)