Workshop – Midwinter

Speciale kennismakingsworkshop

De natuur heeft haar eigen ritme en cyclus. Hoe meer je in verbinding met dit natuurlijke ritme leeft, hoe meer rust en veerkracht je voor jezelf creëert. In je leven, werk, relaties en gezondheid. Stilstaan bij de overgang van de seizoenen helpt je om meer balans te ervaren in je leven.

Midwinter – de winter zonnewende

Datum: vrijdag 16 december

Tijd: 13.30 – 16.30 uur

Locatie: NGC Maarssen, Tuinbouwweg 19B, Maarssen

Wat gaan we doen

Tijdens deze workshop staan we stil bij Midwinter, de overgang van donker naar licht. Het is het diepste en donkerste punt van de winter. Hierna neemt het licht weer toe en worden de dagen steeds een beetje langer. Middenin de drukke decembermaand, sta je even stil.

Deze middag ga je voelen wat de winter voor jou inhoudt. Je neemt tijd om in jezelf te keren, te ontdekken wat je kunt loslaten, om op te laden en te genieten van de stilte. In deze stilte ontstaat ruimte voor nieuwe plannen.

Workshopleider

De workshopleider is Birgit Kool.

Ik ben jaren actief geweest in HR en de laatste jaren via mijn eigen bedrijf HR Vitaal. Steeds vaker kwam ik tegen hoe belangrijk het is om weer contact te maken met jezelf, met de natuur, en welke inzichten en nieuwe vrijheden dit je kan geven.

Bij het NGC Maarssen zijn het deze laatste ontwikkelingen, ook in mijn eigen ontwikkeling, die ik hier vorm wil geven. Mede ingegeven door de verbintenis met de natuur van het centrum. Op vrijdag ben ik actief in het NGC. Ik organiseer workshops voor kleine groepen, doe individuele coachingssessies en organiseer mini retreats.

Aanmelden

Aanmelden (of meer informatie inwinnen) kan vanaf nu bij Birgit Kool, via nature-of-love@ngcmaarssen.nl

Kosten: 45,- per persoon.