Workshop Essentrics

Essentrics is een full body work-out op motiverende en verzachtende muziek. Gebaseerd op dynamisch stretchen van de spieren en bindweefsels. Hierdoor ontstaat ruimte in de gewrichten en een flexibeler lichaam dat vrijer kan bewegen. 

Veel pijn gerelateerd aan spierspanning in nek/schouders als ook onderrug worden snel verholpen door de toegepaste technieken uit dans, yoga, tai chi en fysiotherapie.

Alle 650 spieren komen tijdens elke les aanbod. Focus op houding, ontspanning, verlenging en versterking van spieren. Geschikt voor alle niveau’s.

Herstellend na ziekte, burn-out of operatie. Weer in beweging komen, maar ook voor geoefende sporters die een grotere range of motion willen, verhogen van de reactiesnelheden en af willen van stijfheid door eenzijdige belasting, door bijvoorbeeld hardlopen of spinnen.

In deze workshop zal ik kort uitleggen wat Essentrics is en wat het voor je kan betekenen. Natuurlijk gaan we ook direct aan de slag. Ik heb er zin in!

Wanneer?

maandag 13 februari – 18.30-19.00 uur

Aansluitend zijn twee lessen, resp. van 19.00-20.00 uur en van 20.15-21.15 uur. Afhankelijk van het aantal deelnemers zou aan één van deze lessen deelgenomen kunnen worden.

Ik vraag een symbolisch bedrag (anders verschijnt de optie niet op het inschrijfformulier). Het opgehaalde geld zal geschonken worden aan stichting ‘Het vergeten kind’.

Claudia van Berkel
Studio Essential Moves