Meditatief Concert – Yoga Nidra & Mindfulness (met live music)

Moderation and modesty return you to the center of your Authenticity.
Your unique path hones you for the next level of growth.”

 

Yoga Nidra is één van de krachtigste tools van yoga, waarbij je in een complete, fysieke, mentale en emotionele ontspanning komt.

Hoewel ‘nidra’ slaap betekent, zal je niet in slaap vallen. De combinatie met mindfulness en de live muziek zullen al je zintuigen in alle rust en weldaad prikkelen. Flow of the river which merged in Ocean!

Datum: zondag 11 december

Tijd: 15.00 – 17.00 uur

Locatie: NGC Maarssen, Tuinbouwweg 19B, Maarssen

Wat gaan we doen

Inloop en ontvangst vanaf 14.30 uur met heerlijke theeën en bijpassende hapjes. Waarna vervolgens de musici en workshopleider Antar je zinnen strelend mee zullen nemen in deze Yoga Nidra & mindfulness ervaring. Je zult ervaren hoe alle stress aan de kant te zetten en volledig tot rust te komen.

We zullen afsluiten met een mooie “cacao-ceremony”.

Workshopleider

Workshopleider is Antar Khirad.

Antar is yogaleraar en ayurvedisch massagetherapeut. Hij is geboren in India en woont sinds 2000 in Nederland. Hij kent ayurveda al gedurende zijn hele leven en hij geniet ervan voluit te werken in sensitiviteit en creativiteit.

In het NGC Maarssen deelt Antar zijn kennis en ervaring op gebied van ayurveda door o.a. yoga lessen die hij geeft, meditaties en mindfulness, en ayurvedisch consulten en therapie, in directe samenwerking met doctoren en therapeuten in India.

Aanmelden

We streven naar een groepsgrootte van ca. 10 personen.

Aanmelden kan via contact@ngcmaarssen.nl o.v.v. Meditatief Concert

Kosten: het geheel kunnen we aanbieden voor de speciale prijs van slechts 35,- p.p. !