Hardlopen zonder blessures

Hardlopen zonder blessures. Wil jij in 8 weken 5 km kunnen hardlopen?

Dat is een rondje Maarsseveen! Dit is je kans. Op woensdagochtend 12 april start een cursus hardlopen onder deskundige begeleiding.

De lessen duren 1,5 uur. We starten, weer of geen weer, vanuit het Natuur en Gezondheidcentrum in Maarssen. Daar kan je je spullen veilig achterlaten en is ook een omkleed ruimte en toilet aanwezig. We beginnen op de Tuinbouwweg en gaandeweg breiden we het hardloopgebied uit. Gedurende de cursus heb je 2 keer een individuele afspraak met Mirelle (fysiotherapeut) van een half uur. Deze afspraak kan je gebruiken als check, of de opbouw goed gaat. Of, als alles naar tevredenheid verloopt, voor een sportmassage.

Wie?

Noortje is een ervaren hardloopster die voor een marathon haar hand niet omdraait. Ze heeft veel ervaring met het geven van hardlooptrainingen. Het allerleukst vind ze om onervaren lopers aan lopen te krijgen. En Mirelle is fysiotherapeut en yoga-docente. Zij weet als geen ander hoe je blessures kunt voorkomen of wat je eraan kunt doen om ze te verhelpen.

Persoonlijke begeleiding in een unieke combinatie. Samen zorgen ze ervoor dat je het hardlopen veilig opbouwt. Met onder andere een loopschema waar je ook thuis mee aan de slag kan. En geloof het of niet, maar na afloop van deze cursus loop jij dus 5 km. Voor wie dat wil wordt de cursus afgesloten met een echte wedstrijdloop in de buurt. Maar je rondetijd voor jezelf mag natuurlijk ook ; )

Meer info en aanmelden: mirelle@ngcmaarssen.nl of via 06-134 401 57 of check de pagina.