Aanmelden Gezonde Voeding – Focus sessies

door Super Voedzaam – Muriël van Wijk

Focus sessies: Good Food = Good Mood

19.30-21.00 uur.

BrainFood. Voeding die je helpt om scherp en gefocust te blijven. Leer bewuste keuzes te maken in wat je wel en niet op tafel zet. Jouw hersenen zijn een geval apart en zorgen samen met je buik voor de processen die elke dag in jouw lijf plaatsvinden. Ze geven helderheid, balans en vrolijkheid of maken je juist verward, vergeetachtig, neerslachtig en vermoeid. Wat kun je het beste in je mandje gooien voor volop FOCUS

SuikerSpinsels. Over suikers en andere (ongezonde) gewoontes. Suiker is suiker, of niet? En hoe zit het met zoetstoffen?

Over suikers en andere (ongezonde) gewoontes. Suiker is suiker, of niet? Maar heb je nu wel of geen suiker nodig en waar zit het allemaal in. Hoe herken je suikers op een etiket, wat kun jij doen om de suikers die je eet in goede banen te leiden? En zoetstoffen of suikervervangers hoe zit het daar dan eigenlijk mee? Samen zoetekauwen we ons een weg door de paden van luilekkerland met als resultaat dat suikers voor jou voortaan gesneden koek zijn.

Vet belangrijk. Vet daar krijg je hoog cholesterol van, dichtgeslibde aderen of je wordt er in elk geval dik van. Of zit het toch iets anders …..? Welke vetten zijn er, welke kan je goed gebruiken en in welke kun je het beste bakken? Welk vet zit waar in, welke te vermijden en hoe leer je de goede kennen? Laat je meenemen in een kijk op ‘vet’ die je wellicht niet gewend bent en je misschien juist helpt af te vallen of je energieker te voelen. Want dat vet is een slimmerik. Laat je vet verbazen!


Lees meer.

Focus sessie(19.30-21.00 uur)
1. BrainFood3 juni
2. SuikerSpinsels10 juni
3. Vet belangrijk!17 juni
Prijs per sessie: 24.-
Prijs voor alle 3 de sessies: 60,-

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je meteen jouw tickets boeken. Super leuk als je meedoet!


Focus sessie Vet Belangrijk! 17 juni 2024 19.30 - 21.00 uur
€ 24,00
Totaal