Verlangens vangen

Dat is een hele korte titel voor een multi ervaringen & doe workshop!

Wat gaan we doen?

Wat we gaan doen is, je eigen intenties, doeleinden voor 2023 in beeld brengen door middel van visualisatie.

Wat we gaan doen is ‘energetisch’ vooruitblikken op dit nieuwe jaar. Wat zijn je doeleinden en intenties voor 2023. Waar wil je voor gaan? Met welke intentie ga je het nieuwe jaar in?

Heb je de cacao ceremonie al gedaan, dan kan je op je bevindingen aldaar, natuurlijk goed in deze workshop voortborduren. Of… misschien wil je jezelf nog eens op een andere manier dat pad laten lopen om te ervaren of dit echt is wat je wilt. Ligt bij ‘wat ik in mijn hoofd heb’ echt mijn diepste verlangen? Dat diepste verlangen weten te vangen, is de eerste stap om blijvend resultaat te kunnen realiseren.

We kijken in deze workshop ook verder. Je kan je zo bewust voorbereiden op de eerste keren dat je anders misschien wel al het bijltje erbij neer zou gooien.  Wat zijn hier, ‘jouw beren op de weg’? En hoe maak je je pad vrij. 

Stuk voor stuk nuttige oefeningen en tools om met meer zelfvertrouwen aan de slag te kunnen gaan met jouw eigen, goed en bewust gekozen plan, jouw doel voor 2023.

Bewuster en met meer zelfvertrouwen je eigen pad volgen

Hoe scherp je het al hebt weten te krijgen, kan je ideaal ‘testen’ in de volgende workshop deze middag, tijdens het maken van jouw visionboard 2023.

Ik heb ontzettend veel zin om met jou/jullie aan de slag te gaan om 2023, bewuster en met meer zelfvertrouwen in je eigen pad, tegemoet te gaan!

Anouk

Anouk Delsing
Personal coach voor mensen die thema’s aan willen pakken zonder intensief therapieproces